söndag 23 september 2012

Somnar nöjd

Som vanligt gick helgen alldeles för fort. :( Men det har varit en bra helg där jag både har hunnit vila upp mig samt fått mycket gjort. Idag har jag bland annat tvättat, städat, bäddat rent, duschat hunden, gått hundpromenader samt en promenad till mataffären för att köpa några saker som jag glömde igår, lagat mat till matlådor och gjort en jättemumsig middag. Skön känsla nu när man snart ska gå och lägga sig på rena lakan och hemmet doftar gott av rengöringsmedel samt att all mat inför morgondagen är förberedd så den enda arbetsinsatsen imorgon blir att värma den. Lunchen idag blev resterna av laxfärsbiffen och broccoligratängen från igår och middagen blev en av mina favoriträtter nämligen biff stroganoff, så jäkla gott! Nu väntar sängen, natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar