lördag 8 september 2012

Torsdag - lördag i bilder

Helg och jag är utvilad efter en härlig sovmorgon, underbart. Backar tillbaka bandet till i torsdags då jag mumsade på god pyttipanna som jag hade med i lunchlådan. Kvällen spenderades sen i jättetrevligt sällskap hemma hos min bästis som hade bjudit in mig och några kollegor från förra jobbet på middag.

Hon vet att jag äter lchfkost så hon hade gjort en blomkålsgratäng till mig och potatisgratäng till dem andra. Gulligt!

Till gratängen serverades det fläskfilé och lövbiffsrullader, hemgjort vitlökssmör och sallad. Samt ett väldigt gott rödvin. Mums!

Efterrätten blev vaniljglass och grädde med bär. Supergod mat och trevligt sällskap! Missade tåget hem med några sekunder så fick vänta 30 min på nästa så allt som allt var jag inte hemma förens midnatt, så då tänkte jag mer på att sova än att lägga ut bilderna här. :)


Efter en dag med mycket kaffe på jobbet så blev det fredagsmys med en mumsig räkmacka (utan bröd) och även lite glass. Alvestaglass har LCHF glass med rätt varierande kolhydratinnehåll, allt från 0.5 gram till 9 gram men sen beror det ju på vilka mängder man äter av den. Som ni vet brukar jag göra egen glass i glassmaskinen hemma också, men ibland är jag både glassugen och lat och då blir det färdig glass från affären.


Frukosten idag blev en mugg med äggmjölk, så jäkla gott och enkelt. Nu ska jag bege mig ut i solskenet och ta lite frisk luft.

Ha en härlig lördag allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar