söndag 2 september 2012

Tio år känns som igår


Haft en jättetrevlig dag i Nyköping och träffat en kompis från gymnasiet. Känns inte som det var tio år sedan vi sist sågs. Det här måste vi göra om igen men inte med tio års intervaller. :) Vi åt lunch på ett café och jag beställde en kycklingsallad som var riktigt god. Mindre kul är att jag har kallsvettats hela dagen, skit också vad jag hatar att inte vara frisk. Vi hade pratat ett år om att ses och när vi väl hittar en lucka i kalendern och jag köpt tågbiljetter blir man sjuk (typiskt!), men tog en värktablett och målade lite färg på kinderna för jag hade sett fram emot att träffas och ville inte avboka. Min kille är genomförkyld (döende om ni frågar honom) så det är ju svårt att gissa varför jag också mår kasst. Landade på soffan när jag kom hem och kollade på filmen Whiteout, den var helt ok och lagom läskig för att man ska kunna sova inatt. Ska bädda ner mig nu och hoppas att immunförsvaret jobbar på medan jag sover.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar