tisdag 24 december 2013

God Jul mina kära läsare!

Julafton, äntligen! Jag är en sån som älskar julen och allt som har med den att göra. :) Igår kväll hade vi uppesittarkväll framför tvn, blev mer Plura än Bingolotto för vår del. Sen fastnade vi framför en spännande tv serie på Netflix och kom inte i säng fören halv tre. :)
När vi vaknade nu på morgonen började vi julaftonen som vi alltid gör med att samlas vid granen och byta paket med varann.

Av min älskling fick jag två underbart vackra armband och ring från Pilgrim. Gissa vem som kommer glittra på julmiddagen ikväll... :) Av mig fick han en klocka som han önskat sig så han var minst lika glad!

Efter paketöppningen åt vi frukost, jag hoppade över risgrynsgröten och åt istället en gjord med vispad grädde, keso, vanilj och sötning, toppad med mycket kanel, sååå gott! Det blev även en finn crisp med julskinka och stark senap samt en mugg polkagris te. Bra start på julaftonen.

Gjorde lite olika sorters julgodis igår, mintkyssar (bytte florsockret mot sukrin melis), jordnötsgodis toppat med sockerfri ljus choklad, fudge (några även chokladdoppade), marsipankulor doppade i choklad, tryfflar som jag smaksatte hälften med rom och hälften med pepparmint. Den smälta chokladen som blev kvar blandade jag med en skvätt rom och hällde i chokladformar så blev det små söta praliner.

Nu är det dags för Kalle Anka, det vill jag inte missa för allt i världen!
Ha en riktigt underbar jul allesammans!


2 kommentarer:

 1. Blev nyfiken på minkyssarna, byte du ut florsocker mot sukrin mellis rakt av? Blev det bra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sorry för sent svar! Japp jag bytte ut florsockret mot samma mängd sukrin melis och jag tyckte det blev bra.

   Ha det gott!

   Radera