fredag 27 december 2013

Hellre snö

Då var julen över för den här gången. :( Gick alldeles för fort. Nu är det bara att se fram emot nyårsafton och 2014 istället, känner på mig att det kommer bli ett bra år. Maten på juldagen blev stek med rättikagratäng, rödvinssås, bearnaise och sallad. Nog för att jag gillar julmat men det var faktiskt gott med något annat också. Lunchen igår blev resterna av steken och gratängen.

Igår blev det lite julklappsshopping till mig själv (fick pengar i julklapp). Köpte bland annat en ny kamera, en Nikon coolpix s9500. En del av mig skulle vilja ha en riktigt stor proffskamera med olika objektiv till, men jag vet att jag inte skulle ta med mig den ut lika mycket. Jag vill ha en kamera som får plats i jackfickan eller handväskan, då blir den mer användarvänlig enligt mig.

Igår kväll gjorde jag saffranspannkaka, länge sen jag sist lagade det men det är ju sååå mumsigt och juligt! Åt den med hemgjort jordgubbssylt (koka ihop frysta jordgubbar med valfri sötning) och vispad grädde.
Hade velat testa kameran i dagsljus men det ser inte ut att bli ljust ute överhuvudtaget idag, bara grått och regnigt, jag som inte gillar snö hade hellre haft ett tunt lager på marken nu än bara regn, regn, regn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar