fredag 6 december 2013

Inte min vecka


Vilken vecka det har varit! Började med ryggskott och som om det inte vore nog så åkte jag på en förkylning. Har dock tagit mig igenom arbetsveckan, förkylningen har hittills mest bestått av halsont och feber. Värst var det i onsdags när jag varit uppe i Stockholm på en konferens och åkte på en riktig feberfrossa när jag kom hem på kvällen. Igår arbetade jag dock hemifrån, mest för att jag hade ett online seminarium på universitetskursen jag går och behövde sitta i lugn och ro. Är tyvärr dålig på att dra i bromsen och bädda ner mig när jag känner mig sjuk, utan istället kör jag på så länge det går. Men måste säga att jag har nog aldrig sett fram emot helgen så mycket som den här veckan. Har inte haft nån direkt matlust de senaste dagarna och därav har jag inte så mycket spännande matbilder att bjuda på tyvärr.
Nu känns det verkligen som vinter ute med snö och minusgrader, bilden ovan tog jag igår när snön öste ner utanför fönstret hemma.

Middagen igår blev köttbullar med gräddsås, pressgurka och lingonsylt (sockerfri).

Lunchen idag åt jag på ett steakhouse. Lunchmenyn bestod av olika hamburgare men även en av mina absoluta favoriträtter nämligen caesarsallad som jag inte kunde motstå att beställa. Ovan ser ni vad stod det på menyn att den skulle innehålla, jag bad självklart att få salladen utan krutonger.

Ni skulle sett mitt förvånade ansiktsuttryck när salladen serverades i en stor krispig brödskål! Det stod det inget om på menyn vad jag kunde läsa mig till i alla fall, kan ni? Orkade inte göra en grej av saken utan åt upp innehållet.

Så här såg det ut när jag ätit färdigt. Kan ju tycka att servitrisen kunde nämnt något om brödet när jag faktiskt bad att få salladen utan krutonger... Blir inga fler luncher där för min del, finns bättre ställen här i stan.
Klockan är bara fyra på eftermiddagen men det är redan kolmörkt ute, ska tända massa mysiga värmeljus nu och njuta av att helgen har börjat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar