tisdag 8 maj 2012

Mätt och belåten hela dagen

Snart sovdags, klockan ringer tidigt imorgon också. Maten idag blev äggröra med champinjoner i till frukost, en Babybel ost vid 11 tiden och sen var jag inte hungrig och glömde helt bort lunchlådan, kom på precis innan jag skulle gå hem att jag inte ätit den. Ingen idé då heller eftersom jag skulle hem och laga middag. Middagen blev pizza med bacon, champinjoner, kronärtskocka, rödlök, mozzarella och riven pizzaost. Åt pizzan med bearnaise till. Pizzadegen gör jag efter det här receptet och det blir supermumsigt och riktigt mättande.

Natti natti kära läsare!

6 kommentarer:

 1. Nu blev jag sugen på pizza...mmmm!!=))

  SvaraRadera
 2. Ser sååå gott ut :)

  SvaraRadera
 3. Hej.
  Fin och bra blogg du har!
  :)
  Jag har just (för en vecka sedan) börjat med lågkolhydratkost. Funkar jättebra.
  Har på en vecka gått ner 1.8 kg :)
  Hur mycket har du gått ner och på hur lång tid?
  kramkram

  ps. kommer kika in här igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Kul att du gillar min blogg. :) Jag har gått ner omkring 10 kg vilket jag gjorde på några månader. Det där hur fort man går ner varierar från person till person, alla kroppar funkar inte likadant. Sen kan man ju även vara olika strikt i sitt intag av kh som också påverkar hur fort det kan gå. Grattis till din viktnedgång & lycka till framöver! :)

   Kram

   Radera