måndag 28 maj 2012

Trötter


Tröttheten vet inga gränser idag. Sov bara 3.5 timmar natten till igår, sen jobbade jag till 16 och när jag kom hem åkte vi till svärmor och åt middag och kom hem 23.30. Är ledig idag på schemat men jag var tvungen att åka in på ett möte på jobbet med en projektgrupp jag sitter med i, så klockan ringde tidigt idag också. Hann inte laga frukost innan jag skulle åka och hade inget jag kunde ta med, så jag fick köpa på vägen. Sprang in på Pressbyrån men deras utbud var inte riktat till mig. Mackor, fruktyoghurt, juice och godis. Hittade i alla fall ostskivor, mandlar och Vitamin Well Stevia, inte den mest optimala frukosten men en räddare i nöden. :) Sitter på tåget hem nu, ska bara ta det lugnt idag och njuta av att jag är ledig.

Ha en härlig måndag allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar