fredag 11 maj 2012

Lång helg framför mig

Varm och skön dag idag fast att solen kommer och går, själv blir det inte så mycket mys i solstolen eftersom jag snart ska bege mig till jobbet för ett kvällspass. Frukosten blev äggröra med champinjoner samt en skål med vaniljyoghurt (rysk yoghurt, vaniljpulver & stevia strö) och jordgubbar. Mumsigt och mättande.

Ha en underbar fredag allesammans!

4 kommentarer:

 1. Ser gott ut!
  Jag köpte hem en ask med jordgubbar igår och de är verkligen goda nu! :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Supermumsigt, längtar tills jag kan skörda mina egna i trädgården. :)

   Kram

   Radera
 2. Halloj, jag är lite ny på LCHF, hur är det med jordgubbar, är de okej att äta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jordgubbar är ok, men dem ligger lite högt i kolhydrater, tror 8g om jag inte minns helt fel. Så det är inget man kanske äter varje dag om man vill viktminska, men något man kan festa till det med ibland precis som med andra bär. Hallon har minst kh.

   Ha det bäst! :)

   Radera