söndag 13 maj 2012

Känns som sommar

Underbar underbar dag. Gassande sol och inte ett regnmoln så långt ögat kan se. Och som vanligt såna här dagar så ska jag jobba. Frukosten blev äggröra stekt med mycket smör. Har fastnat för äggröra just nu, får se när jag tröttnar. Ska strax bege mig till jobbet för ett kvällspass.

Ha en underbar söndag allesammans!

4 kommentarer:

 1. Äggröra är också min vanligaste frukost! Gott och smidigt att laga på morgonen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, den perfekta frukostmaten! :)

   Ha det bäst!

   Radera
 2. Hur många ägg äter du då på morgonen? 2? Jag blir inte tillräckligt mätt på bara ägg, vill gärna ha mer än det...typ ost eller lite grädde i men är rädd att jag äter för mkt fett : ( ?
  En klick keso till är oxå ok! Men helst fett i någon form!
  Kram till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Hur många ägg jag äter varierar men 2-3 är vanligast. Jag steker i mycket smör och lägger gärna en smörklick uppepå när jag äter också. Ibland har jag i ost eller grädde, det beror på vad jag har hemma och är sugen på. Tycker inte att du ska vara rädd för fettet, det är ju det som mättar.

   Kram

   Radera