torsdag 14 juni 2012

Min nya kärlek

Här är min nya kärlek, min Smart fortwo som jag köpte nu ikväll. Tyvärr får jag inte ratta den just nu eftersom jag inte har något körkort och min ansökan om körkortstillstånd för att övningsköra kommer ta ungefär en vecka till innan allt är klart, vi måste gå på en handledarkurs först för att jag ska få kunna övningsköra med min kille. Men sen så gott folk, får ni se upp på vägarna! :)
När vi kom hem ikväll så var middagen tur nog snabblagad, bara att värma upp resterna från gårdagens grillning. Lika mumsigt idag. Trött efter en lång dag så tänker snart gå och lägga mig och njuta av faktumet att jag inte behöver ställa väckarklockan på fyra dagar, underbart!

6 kommentarer:

 1. Vilken söt liten bil.Ha det så skönt och vila upp dej under din ledighet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, håller med om att den är söt! :)

   Ha det bäst du med!

   Radera
 2. Och min dröm också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilen, körkortet eller både och? :)

   Ha det bäst!

   Radera
 3. En söt liten Smart, de är superpoppis här i Tyskland! Man ser dem överallt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan tänka mig det. :) Älskar storleken, kommer passa mig perfekt när jag ska fickparkera. :)

   Radera