tisdag 12 juni 2012

Vilat upp mig

Blev visst ett dygns blogguppehåll, men nu är jag tillbaka. Var så sinnessjukt trött igår, jobbade kvällspass i söndag och sov knappt 5 timmar innan jag skulle upp och jobba igen igår, när jag sen kom hem var det årsstämma i bostadsrättföreningen så jag kom inte hem förens vid 20, var som en zombie då. Idag var jag ledig så unnade mig en lång sovmorgon och en dag i lugnt tempo. Dessutom har regnat nästan hela dagen här. Tog en sväng ner till stan och gjorde en synundersökning för att kunna ansöka om körtillstånd så att jag ska få övningsköra. Grejade syntestet, men det märks att synen inte är vad den var för 10 år sen. :) Middagen blev en kebabsallad, alltid lika mumsigt. Utanför kebabstället gjorde dem reklam för sin hälsopizza, kan väl inte riktigt hålla med dem då jag själv skulle byta ut fullkornsmjölet mot mandelmjöl och den magra osten mot extra fet för att anse att den ska få kallas för hälsopizza. Men men... :) Sen tog jag en sväng förbi ICA Maxi och provianterade så vi har mat hemma den här veckan, kan ju inte äta kebab varje dag (eller jo det skulle jag nog kunna :)).
Hoppas ni haft en toppen dag allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar