lördag 2 juni 2012

LCHF vänligt iste

Provade ICAs iste idag, riktigt mumsigt. Det är osötat så man kan själv välja om man vill söta eller ej och vad man i så fall vill söta det med, i mitt fall skulle jag välja Stevia strö. Jättegott med isbitar i, smakar sommar fast att det inte ser ut som sommar när man tittar ut på regnet och blåsten ute. :)

2 kommentarer:

 1. Speciella tepåsar för iste? Lite konstigt, tycker jag, för det funkar precis lika bra med vanliga tepåsar, som får dra lite längre, i kallt vatten. Det kalla vattnet gör att garvsyran aldrig fälls ut hur länge tepåsarna än får dra. Jag brukar lägga 2-3 tepåsar i blöt i en 1½-liters PET-flaska över natten. Använder man rött te (Rooibos) så tycker jag det smakar så pass sött att det inte behöver sötas extra.

  /Ti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mycket möjligt att det funkar lika bra med vanliga tepåsar också men jag har aldrig gjort massa iste själv förut utan köpt färdigt med socker (innan jag började lchf)så när jag såg det här paketet tyckte jag det verkade fiffigt och enkelt. Dricker jag varmt te så har jag aldrig sötning i men i iste tycker jag det ska smaka lite sött (men är helt och hållet en smaksak). Rooibos grejar jag inte smaken på men det är möjligt att det smakar sötare än vanligt te.
   Alla har rätt till sitt tyckande, men för min del så tycker jag att det var en bra idé med dessa tepåsar. :)

   Ha det bäst! :)

   Radera