torsdag 7 juni 2012

Mätt och belåten

 
Min frukost/lunch blev gyros med sallad och tzatziki plus nån annan sås som inte var nån höjdare så den lämnade jag. Beställer alltid maten med sallad istället för pommes, men kommer alltid på i samma sekund som maten serveras att jag glömt säga till att jag inte vill ha majs, fast det är ju inte värre än att den går att peta bort. Mätt och belåten fortsätter min dag i mysandets tecken.

2 kommentarer:

 1. Håller med ang majs! Glömmer man att säga det så får man alltid massa med majs på, verkar som om alla pizzerior mm älskar majs. Och det är ju ett sådant pill att ta bort all majs så man håller på att bli galen! Igår beställde jag kycklingsallad UTAN majs sa jag. Men de glömde detta så man fick sitta och pilla och pilla. Likaså kebabsallad. För min del räcker det med isbergssallad, gurka, kebab, feferoni och ost. Sedan snålas det alltid med gurka? Varför kan jag inte begripa. 2 gurkskivor på sin höjd om man har tur. Det är så jobbigt att hela tiden säga till. Och detta med att de frossar i lök. Jag vet inte hur mycket lök jag brukar få i mina kebabsallader. Ingen majs, inget bröd/smör osv. när det ändå kanske inte blir rätt. Nästa gång ska jag nog skriva ner på en lapp och låta dem ha den där uppsatt så kanske de kan titta på den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte lätt att få det som man själv vill ha.

   Ha det bäst! :)

   Radera