lördag 16 juni 2012

Sommar när den är som bäst

Vaknade upp till grå himmel och ösregn, svensk sommar när den är som bäst. Slog ihop frukosten och lunchen och åt grillrestena från igår, funkar bra och så håller jag mig mätt länge. Middagen kommer intas på Trosa sjökrog där vi ska äta lite god mat innan kvällens underhållning, nämligen:
Jag gav ju som ni kanske minns Diggiloobiljetter till mina föräldrar i födelsedagspresent och köpte även en biljett till mig själv också. Då när jag gjorde biljettinköpet i mars och läste att utomhuskonserten skulle vara 16 juni så såg jag framför mig en varm sommarkväll där jag sitter och fläktar mig med en solfjäder. Hahaha säger jag idag, ringde precis ner till mina föräldrar för att kolla vädret på plats, men samma där, ösregn. Fast det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Så jag får väl packa regnjacka, paraply och ett gott humör och hålla tummarna att regnet dragit förbi till kvällen. Håll tummarna! :)

Ha en underbar lördag allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar