måndag 18 juni 2012

Mat för ett dygn
Här kommer en bildkavalkad över maten sen igår kväll. Var supertrött igår kväll trots att jag haft en relativt lugn dag så jag valde sängen framför datorn, så middagsbilden kommer idag istället. Lagade en räkmacka utan bröd, alltid lika mumsigt. Hade ledig förmiddag idag eftersom jag jobbar kvällspass, så jag passade på att testa glasmaskinen. Blev riktigt bra. Lyxade till det med glass till frukostplättarna, mums! Håller redan på och spånar på goda smaksättningar. Följde receptet som följde med maskinen men tycker det blev alldeles för sött med den angivna mängden sötning, så nästa gång ska jag ta mindre. Använde mig av Stevia strö, men eftersom den behöver värmas för att smälta så smälte jag sötningen först med lite lite vatten i en kastrull först och vispade sedan ihop det med äggulorna. Blev bra konsistens. Efter att ha experimenterat färdigt med glassen började jag med dagens matlådor. Den ena skulle innehålla hamburgare så istället för att steka burgarna så tände jag grillen. Värt besväret, blir ju tusen gånger smaskigare. Den andra matlådan som jag hade med mig bestod av rökt kalkon och rostbiff som jag åt med zucchinisallad (smakar som potatissallad). Det var senaste dygnets mat gott folk. Snart ska jag hem och sova, börjar tidigt imorgon.

Hoppas att ni haft en bra måndag allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar