torsdag 28 juni 2012

Jobbigt att ta farväl

Oj vilka känslomässigt jobbiga dagar det har varit och kommer att vara, speciellt imorgon. Den glada nyheten i livet är att jag rott hem ett grymt roligt jobb som arbetsterapeut och det ska blir jättekul att börja på min nya arbetsplats efter semestern. Det jobbiga och jättetråkiga är att jag arbetat 7 år på mitt nuvarande jobb och jag berättade för kollegorna i tisdags att jag sagt upp mig, vi är verkligen jättebra vänner. Avskyr att ta avsked från folk man tycker om. Jag är en riktig känslomänniska och tycker sånt här är sååååå jobbigt. Klart att alla är glada för min skull, men vi kommer sakna varann. Så de här sista dagarna har det varit mycket på jobbet, både vad det gäller att säga hej då till kollegorna samt mycket som jag måste göra klart och avsluta innan jag arbetat min sista dag imorgon. Sen börjar semestern och efter det nya jobbet. Bloggen har därför hamnar lite i skymundan de senaste dagarna. Har dock tagit lite bilder på en del av maten den här veckan, även om jag inte lagt ut dem förens nu. Maten har bland annat blivit tacosallad, revbensspjäll, varmrökt lax (glömde ta bild) och frukostarna har bestått av plättar. Nu ska jag snart bege mig till jobbet för mitt näst sista arbetspass och kommer även idag få fortsätta berätta nyheten om att jag slutar för kollegor jag inte träffat de senaste dagarna. Lovar att bli en bättre bloggare fr.o.m. lördag, har saknat att blogga de här dagarna.

Ha en underbar torsdag allesammans!

2 kommentarer:

 1. Grattis till nya jobbet. Hoppas du slipper de jobbiga arbetstiderna du har nu när du slutar sent och börjar tidigt nästa dag.Jag jobbade själv så tidigare och vet hur slitsamt det är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! :) Jo nu får jag bra tider, må-fre och dagtid. Härligt!

   Ha det bäst! :)

   Radera