söndag 17 juni 2012

Har fått mycket gjort idagNu är helgen nästan slut, tycker som vanligt att den har gått alldeles för fort. Började dagen med att storstäda, skönt att ha rent och fräscht hemma inför en ny arbetsvecka. Sen åkte vi och bytte ut min glassmaskin som jag fick när jag fyllde år men som motorn var trasig på redan när jag fick den, men jag fick byta ut den mot en ny och för säkehets skull kopplade jag in den i väggutaget redan i butiken för att checka att den funkade vilket den gjorde. Så nu ska glasskålarna ligga i frysen i ca ett dygn, sen blir det hemlagad glass för hela slanten. :) Lunchen åt vi ute idag, tog en wok med biff och cashew (åt inte morötterna). Efter det åkte vi förbi mataffären och provianterade inför kommande vecka. Handlade bland annat:
 • Räkor
 • Merguez korv
 • Färska hamburgare
 • Flankstek
 • Rostbiff
 • Rökt kalkon
 • Ägg
 • Inläggningssill
 • Sillkryddor
 • Smetana
 • Creme fraiche
 • Bearnaise
 • Vispgrädde
 • Dijon
 • Vitkål
 • Zucchini
 • Mandelsmör

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar