fredag 29 juni 2012

Världens absolut bästa kollegor

 
 
Sista arbetsdagen idag, har varit en underbar dag men samtidigt en av de jobbigaste i mitt liv. Jag har verkligen världens underbaraste kollegor, love you! Fick massa fina blommor och presenter, både gemensamma presenter och från enskilda kollegor. Fick ett tåg som symboliserade att min tid som tågpendlare är över, fick även en fin keramikskål och glittriga strassörhängen. Och blommor i min favoritfärg lila. .) Är så tacksam att jag har haft så underbara kollegor och vänner. Gör ont i hjärtat att skiljas åt. Lyckades hålla tårarna borta ända tills det var dags att gå för dagen, då brast det. Är självklart superglad för mitt nya jobb, men 7 år av vänskap känns i hjärtat när man vet att man inte kommer ses lika ofta i framtiden. Tack alla underbara vänner för den här tiden, promise we keep in touch!

Imorgon vaknar jag upp till min första semesterdag, härligt med över en månads ledighet. Håller tummarna för sol och värme. Har inga andra semesterplaner än att bara ta det lugnt och ta dagarna som de kommer. Och att blogga såklart! :)

2 kommentarer:

 1. tack för en inspirerande blogg :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du gillar den, det värmer att höra!

   Ha det bäst! :)

   Radera