måndag 10 december 2012

Vad är väl en bal på slottet...Det har väl knappast undgått någon vilken dag det är idag. :) Själv sitter jag hemma i soffan och drömmer mig tillbaka, var på festernas fest för 8 år sen. Menyn var enbart på franska då (nu är den även på engelska) så det var verkligen surprise vad man åt. Ikväll är jag ensam hemma, min kille är ute på julbord med jobbet så jag hade ingen lust att laga något avancerat till mig själv, fick bli en mumsig omelett. Ska värma en mugg glögg nu och bara mysa.

5 kommentarer:

 1. Wow, hur hamnade du på nobelfesten? :) Ge mig tips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte biljetter i studentlotteriet som man kan delta i som student på högskola/universitet och vann. Varje år lottas det ut Nobelbiljetter till studenter, men man vinner att man får köpa sitt kuvert till middagen, runt 2000:- / person samt att man får bjuda med någon (som också får betala 2000:-). Annars kan man ju alltid se till att uppfinna något som gör att man själv får priset eller gifta sig med prinsen. :)

   Radera
 2. Helt fantastiskt ändå!

  SvaraRadera
 3. Jättefint foto av dig. Min favorit blogg oxå!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack!!! Roligt att du gillar min blogg!

   Ha det bäst! :)

   Radera