måndag 24 december 2012

Julfirandet är igång

Julafton, underbart! Började dagen med en riktigt mumsig frukost. Brukar inte köpa low carb bröd så ofta men nu gjorde jag det till mina skinkmackor så här till jul. Det blev två smörgåsar, en med skinka och stark senap och den andra med kokt ägg och ansjovis. Mums! Till det blev det en stor mugg te med pepparkakssmak.

Vi bytte klappar med varann vid granen efter frukosten. Av min kille fick jag biljetter till Bon Jovi nästa år. Gissa om jag blev glad! :) Har alltid gillat deras musik. Resten av paketöppnandet blir ikväll med mina föräldrar och släkten. Och massor med god julmat såklart. Närmast på schemat idag är Kalle Anka, tänk att det har blivit en sån tradition här i Sverige, unga som gamla samlas och tittar.
Ha en riktigt härlig julafton allesammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar