torsdag 13 december 2012

Är uppe på benen igen

Det har blivit dåligt med bloggande den här veckan, men det beror på att jag inte har haft någon ork. Jag kände mig dålig redan i måndags och när jag vaknade i tisdags hade jag feberfrossa. Så de senaste dagarna har spenderats under varma filtar med mycket vila. Känner mig bättre nu ikväll så imorgon ska jag ta mig till jobbet igen. Det har blivit många koppar te de här dagarna, mina nya favoriter är Four O'Clocks vinter teer. Kunde som vanligt inte välja utan köpte nästan alla smakerna utom mandel biscotti, men den ska jag också testa framöver. Min aptit har inte varit så jättestor den här veckan men ikväll blev det en riktig festmåltid. Stek med rättikagratäng, bearnaise, rödvinssås och sallad, mums! Verkligen lättlagad mat som sköter sig själv i ugnen. Har hunnit kolla in lite julfilmer också eftersom min ork inte har räckt till mer än att slötitta på film. Mina favoriter som jag bara måste se varje jul är; Grinchen, the Holiday, Love Actually och Tomten är far till alla barnen. Kan ha glömt någon. Nu ska jag krypa ner i sängen igen (känns som jag inte gjort något annat än sovit), imorgon är det arbetsdag igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar