lördag 29 december 2012

Sista julklapparna det här året

Lördagen började med en lång sovmorgon, jag har helt och hållet vänt på dygnet nu under semestern. Sen åkte vi och titta i lite affärer. Min svägerska och hennes kille som bor i England är hemma på besök över nyår så vi träffade dem på Pizza Hut och åt middag. Jag tog en caesarsallad utan krutonger. Det är min favoritsallad, älskar blandningen av kyckling, bacon, parmesan, caersardressing och sallad.

Vi passade på att byta julklappar med varann och jag fick smink från Estée Lauder i precis den färgen jag använder på läpparna samt en parfym och body lotion i lila, min älsklingsfärg. Superfina julklappar!
Ska lägga mig i sängen och kolla på film nu, kommer inte kunna somna den närmaste timmen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar