tisdag 25 december 2012

Julafton i bilder

Juldagen idag, nästan den bästa dagen under julen. Vi ska inte åka iväg någonstans, julklapparna är öppnade, mat finns hemma så vi behöver inte handla och ute snöar det för fullt. Ska bara ägna dagen åt att mysa, titta på tv och kanske någon bra film, äta god mat, tända ljus och njuta av att inte ha några som helst måsten. Julaftonskvällen firade vi traditionsenligt hemma hos mina föräldrar. Mammas mat är den bästa! Julbordet bestod av älgköttbullar, prinskorv, skinka, fyra sorters sill, kallrökt lax, ägghalvor med caviar, räkor och majonnäs, Janssons frestelse (mamma hade gjort en på rättika till mig) och rödbetssallad. Det räckte gott och väl, hade det funnits fler saker på bordet hade jag nog spruckit. :) Till maten drack jag julmust light och en och annan snaps. Efterrätten blev även den traditionsenlig, apelsinris. Till mig hade mamma gjort en med keso istället för ris i och med hallon till. Mums! Framåt midnatt fikade vi och mamma hade bakat kokostoppar sötade med stevia strö som jag kunde äta. Behöver jag säga hur mätt och belåten jag var när vi åkte hem... 
Efter att vi dukat av och fixat så samlades vi vid granen. Jag var som vanligt tomte och delade ut julklapparna. Jag fick jättefina presenter, body wash och lotion, parfym, mörk choklad och pengar.

Ha en riktigt härlig juldag allesammans!

2 kommentarer:

 1. God fortsättning! Låter som en underbar dag med mycket god mat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. God fortsättning! Jo det var en riktigt härlig dag. :)

   Ha det bäst!

   Radera