söndag 2 december 2012

Julgalan var toppen!

Vilken helg det har varit! Fullspäckad men sååååå rolig. Igår var vi på Julgalan i Friends arena som var suverän. Det serverades julbord innan men vi var ju tvungna att äta något innan på dagen så vi åt en sen frukost i form av våfflor istället för lunch och hann sedan bli lagom hungriga igen till det att julmaten serverades. Julmaten var jättegod! Det var verkligen bra organiserat med måååånga julbord uppdukade med samma mat så trots att det var 5000 personer på plats så behövde man knappt köa för att ta mat. Julshowen var suverän, de som uppträdde var: Hanna Hedlund, Magnus Betnér, EMD, Molly Sandén, Danny, Kate Ryan, Lasse Berghagen, Peter Jöback, Velvet, Loreen och Lisa Miskovsky. Anders Bagge skulle vara dj på partyt som drog igång vid midnatt efter att julshowen var slut, vi stannade inte så länge men på väg ut gick jag nästan rakt in i honom. Vi var hemma vid 2 på natten och det tog inte många minuter innan vi somnade mätta och nöjda. Just det, innan showen började höll värdarna Hanna Hedlund & Jacob Öqvist i en gemensam dans för alla vi som var där, nämligen Gangnam style med dansstegen som hör till den. Kul att hela publiken hängde på och dansade, hoppas ingen filmade. :)

 

Efterrättsbordet. Jag åt av de mumsiga ostarna som fanns.


Lax och ägghalvor, mums!


Kallskuret kött och julskinka såklart! De varma rätterna var köttbullar, prinskorv, Janssons frestelse, rödkål och revbensspjäll.Lasse Berghagen sjöng alla sina klassiker; Stockholm i mitt hjärta, Sträck ut din hand, En kväll i juni och Jenny Jenny.Danny sjöng både med EMD och solo med In the club och Amazing


Peter Jöback har verkligen en fantastisk röst. Bäst på hela kvällen var hans Decembernatt (Halleluja) där han backades upp av Gabriels Fors och hans kör, verkligen pampigt. Gåshuds moment.


Loreen var sist ut och sjöng bland annat sin Euphoria.

Jag skrev för någon vecka sen att jag hoppades att EMD skulle sjunga Välkommen hem (älskar den!) och gissa om det var nån som blev lycklig igår kväll. :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar