torsdag 29 november 2012

Ska bli skönt att snart få vila

Snart är det helg, ska bli sååååå skönt. Har ju känt mig krasslig hela veckan vilket har tagit mycket av min energi, så att få sova ut på lördag och vila upp sig ska bli underbart. Det har snöat hela dagen så det är ett riktigt vinterlandskap ute nu. Lunchen idag blev renskav som jag stekt med champinjoner och en skvätt grädde, till det åt jag blomkålsmos och lingon (mobilbilden blev inte den bästa). Middagen blev en hamburgare från Max i ett salladsblad, älskar att dem har det alternativet. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på kvällens avsnitt av Historieätarna på min pad, missade det när det gick tidigare ikväll.

2 kommentarer:

 1. Historieätarna är så jäkla bra, informativt och intressant, men även skitkul!!! Ha en bra måndag!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, har haft en toppen dag! Hoppas du oxå haft en bra dag! :)

   Kram

   Radera