lördag 10 november 2012

Lugn lördag
Haft en riktigt lugn och skön dag idag. Först tog vi en sväng ner till stan och jag klippte håret (bara topparna) och tittade lite i affärer. Hittade bland annat jättefina lila porslinstallrikar som jag ska önska mig i julklapp. Köpte med kebabsallad hem till lunch, sa åt killen som gjorde salladen att jag gärna ville jag lite extra sås, kanske blev en aning för mycket. :) Men gott var det. Vi brukar gå ut och äta julbord varje år och i år blir det på Julgalan i Friends Arena, julmat plus underhållning. Känner på mig att det kommer bli en toppen kväll. Kommer nog inte bara bli julmusik men jag håller ändå tummarna att EMD kommer sjunga den här låten, älskar den!

                                                          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar