fredag 23 november 2012

Klart att man ska få baka


Äntligen helg! :) Firar ledigheten med thaimiddag; biff, wokgrönsaker, kokosmjölk, röd currypaste och cashewnötter. Köpte Expressens LCHF bilaga idag, såg på Kostdoktorn att han inte gillade bakningstemat och vilken diskussion det blev under det inlägget! Personligen tycker jag alla får göra precis som de själva känner, vill man baka och äta lchf fikabröd eller inte så fine by me. Hur man väljer att äta lchf kost är väl upp till var och en, ingen tvingar väl alla att äta kakor om man inte vill. Själv tyckte jag bilagan var bra och det fanns en hel del recept som inte var bakrecept. Nu ska jag mysa i soffan och titta på X-factor och dricka en stor mugg te med en chokladboll till (apropå det här med bakning). Vi turas om att bjuda på fika på jobbet och idag var det min tur så jag hade gjort chokladbollar och alla fick inte plats i kakburken jag hade med mig. Nu blir det fredagsmys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar