torsdag 15 november 2012

Glad jag lever på 2000-talet

Börjar må bättre igen, skönt. Snart är det helg, har massor med roligt inplanerat både lördag och söndag, men bäst av allt är som vanligt att ha sovmorgon. Maten idag blev väldigt enkel, äggmjölk till frukost och lunchlådan blev bacon, ägg och smör (hade ingen inspiration när jag lagade matlådan igår). Middagen blev ett kycklinglår jag gjorde i ugnen med en klick majonnäs till. Ska försöka bjuda på lite roligare mat här från och med imorgon. Såg ni nya serien på Svt 1 ikväll om mathistoria och hur dem åt på 1600-talet? Har nog aldrig varit så glad i hela mitt liv att jag lever på 2000-talet. :)
Nu väntar sängen. Natti natti!

2 kommentarer:

 1. Hoppas din helg blir bra;)
  Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ha en härlig helg du med! :)
   Jättefin blogg du har!

   Kram

   Radera