lördag 17 november 2012

Supertrevlig lördag


Är så nöjd med den här dagen, trevligt sällskap och god mat. Som jag berättade om igår kom en kompis som jag inte träffat på ca 8 år på besök. Vi hade en hel del att ta igen och vi lovade att det inte ska dröja lika länge till tills nästa gång vi ses. Jag hade lagat en kycklingpaj med sallad, guacamole och tacosalsa till. Till efterrätt blev det kladdkaka och grädde. Det blev en rätt aktiv kväll, vi spelade flera olika Kinect spel som dans och sportspel så vi fick röra på oss en hel del. Men det är vansinnigt kul. Nu somnar jag verkligen nöjd efter en toppen dag. Och imorgon har jag också bland annat något skoj inplanerat.

Kycklingpaj efter det här receptet (bara fyllningen)
 
  • ca 0,5 st  grillad kyckling
  • 1 st  gul lök
  • 150 gram  champinjoner
  • smör
  • 100 gram  Philadelphiaost
  • 0,5 burk Thick´n Chunky Salsa
  • 200 gram  cheddarost

Rensa kycklingen och skär den i mindre bitar. Hacka löken och skiva champinjonerna. Bryn kyckling, lök och champinjoner i en stekpanna. Tillsätt salsa och Philadelphiaost. Rör om. Bred ut kycklingröran i pajskalet. Strö över osten. Gratinera i 200 grader i 10-15 min eller tills osten smält. 

Pajskalet gör jag efter det här receptet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar