tisdag 13 november 2012

Måste ta det lugnt

Så var en ny vecka igång igen. Igår gick jag och lade mig redan 19.00, mådde inget bra. Kände redan på förmiddagen igår hur jag kände mig illamående ena sekunden för att i nästa känna ett hungersug som om jag inte ätit på flera år. Detta fortsatte hela dagen plus att jag kände hur det brände i magen av magsyran. Imorse när jag vaknade var det inte bättre utan, kände dessutom värk som om nån skulle stuckit in en kniv i magen. Har haft så här förut men det var länge sen nu, men det är så här jag känner när jag får magkatarr. Har testat lite receptfria preparat men imorgon ska jag till läkaren, så få vi se vad han kan erbjuda för behandling. Det har blivit alldeles för mycket stressande för mig på sista tiden och det här är kroppens sätt att säga till mig att ta det lugnt, så det är väl bäst att jag lyssnar. Maten idag blev äggmjölk till frukost, lax med ädelostgratäng till lunch och persisk kycklingsallad som jag åt med isbergssallad till middag. Nu ska jag krypa ner i sängen, trots att jag sov tio timmar natten till idag så har jag ändå känt mig trött idag, antar att det tar på krafterna att inte må bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar