söndag 4 november 2012

En riktigt bra dag
Oj vad helgen gick fort, alldeles för fort. Dagen har spenderats i den underbart vackra staden (jag är väldigt neutral) Trosa hemma hos mina föräldrar. När vi kom dit började vi med en kopp te och en kardemummakaka (lchf) som mamma hade bakat samt arraksbollarna som jag gjorde igår. Till lunch hade mamma lagat en tjälknöl med rättikagratäng till. Till salladen serverades det rå choklad (inget socker i) som man skulle strössla över salladen. Mamma var på chokladprovning förra helgen och köpte med sig en påse "salladschoklad". Till efterrätt blev det chokladmousse med hög kakaohalt. Mums! Eftersom pappa är bortrest på fars dag så firade vi honom idag istället, han fick Steffos spritbibel. Tror han blev nöjd. :)
Vi pratade om släktforskning och jag har släktingar som utvandrade till Michigan USA 1902. Spännande om det skulle visa sig att jag har släkt kvar som lever där nu. Ska fortsätta forska i saken.
På hemvägen gick två stora älgar över vägen, vackra djur men inga man vill ha på motorhuven.
Nu ska jag krypa ner i sängen, en ny arbetsvecka väntar. Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar