söndag 11 november 2012

Grötfrukost i höstrusket

Regnigt och grått ute så jag har tänt massor med levande ljus nu på morgonen, blir en lite mysigare start på dagen. Snart är det jul, som jag älskar. Frukosten idag blev en julfavorit nämligen risgrynsgröt, fast med keso istället för ris i. Idag blir också en lugn dag, vi ska hem till min killes pappa och fika och gratta honom på fars dag (min pappa firade jag förra helgen) sen ska jag bara mysa och kolla på lite bra filmer.

Ha en härlig söndag allesammans!

Risgrynsgröt
 • 250 g keso
 • 1 dl grädde
 • stevia strö
 • vaniljpulver
 • kanel
Låt keson rinna av, vispa grädden och blanda i keso samt vaniljpulver och stevia strö. Pudra över kanelen.

2 kommentarer:

 1. För hur många är receptet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det beror lite på hur stora portioner man vill ha, men föredrar man mindre så räcker det till fyra. Man kan även öka på mängden grädde om man vill.

   Ha det bäst! :)

   Radera