måndag 19 november 2012

Frusen


Ny vecka igen, tiden går alldeles för fort. Soligt men kyligt idag, har varit ute på olika hembesök hela dagen och ångrade verkligen att jag glömt vantarna hemma. Lunchen var dessutom kall mat, ångrade verkligen att jag inte tagit med mig en varm soppa eller gryta istället. Men gott var det i alla fall, kallrökt lax, avokado, skagen och ägg. Jobbar mitt i stan och passerar förbi affärer till och från jobbet, hörde idag att dem börjat spela julmusik, en aning för tidigt enligt min åsikt. Middagen blev en saftig hamburgare med goda tillbehör som ost, bacon, dressing och sallad. Sitter och värmer mig med en mumsig kopp te, har en ny Tassimo favorit med smak av jordgubbe, vanilj och ros. Känner mig så trött på kvällarna och vill lägga mig tidigt, men det beror säkert på att det är mörkt redan när jag går hem från jobbet och att kvällen känns så lång. Värsta tiden på året, innan det vänder om en månad igen och blir ljusare. Nu ska jag förbereda äggmjölken till morgondagens frukost (förbereder alltid kvällen innan och behöver bara tillsätta kokande vatten på morgonen) och sedan väntar sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar