onsdag 7 november 2012

Dagen började med bra nyheter

Den här dagen började verkligen bra, satte på tvn så fort jag vaknade i morse och hörde den glada nyheten att Obama vunnit. Åt frukost när han höll sitt segertal som jag inte ville missa, fick sen skynda mig (springa) till bussen (men det var det värt). Läste den här artikeln på Aftonbladet idag om Katrin Zytomierska som beklagade sig över en reklam från Sats med en tjej som har tränat där i flera år och som mår toppen. Men som Katrin tycker är för mullig och därför inte passar in i reklamen för ett gym. Vet att Katrin är en person som tycker om att provocera men där tappade hon allt förtroende från min sida. Hon har startat lchf klubben och en lchf butik, men med sådana åsikter och synsätt som hon har så kommer jag aldrig lägga ett öre på hennes saker. För mig handlar det om att må bra och att man trivs med sig själv oavsett kroppsform, inte att alla måste vara pinnsmala. Absolut inget fel med att vara smal, inte det jag menar utan att vi människor är olika och alla behöver inte se likadana ut, huvudsaken är att man själv är nöjd och mår bra, inte vad andra tycker. Nog om det. Middagen blev en tomatsoppa som jag slängde ihop lite snabbt med krossade tomater, en gul lök, pizzakrydda, paprikapulver, cayenne, salt, en nypa stevia strö, grönsaksbuljong och grädde. Mixade den sedan slät. Skivade chorizo och stekte och lade sedan i soppan. Serverade soppan med parmesanflingor. Nu är det sovdags, ny arbetsdag imorgon (men snart är det helg igen). Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar