lördag 3 november 2012

En trevlig kommentar

Brukar alltid svara på kommentarerna här i bloggen, men känner att i vissa fall orkar jag inte gå in i en diskussion... Vad skulle ni svara denna pålästa person?

Anonym:
"min syster utbildar sig till sjuksöterska och just nu så håller de på med levern bla. vad du vad du utsätter din lever för ? du får lever fetma. dvs alla som har lchf får det för att man äter på tok för mycket fett. fett är bra till en viss mängd för hjärnan bla men du äter alldeles för mycket. tyvärr om 10 år så kommer detta synas och om 10 år kanske du till och med är död för du har förstört din lever så. säger detta enbart för att vara snäll.
enda sättet att ha en god hälsa är att träna och äta husmanskost. sluta med alla dessa dieter, det funkar ett tag men sedan då, någon gång i livet kommer du att börja äta kolhydrtarer igen och då kommer du bli ännu fetare än vad du var innan. sluta med dieten och rädda dig själv!"

3 kommentarer:

 1. Hon menar antagligen fettlever utan att veta det. Och det orsakas inte av att man äter fett utan har andra mer komplicerade orsaker. Så jag skulle nog inte orka svara något alls på det där. Hoppas att hennes syster har lite större tankeförmåga bara :)

  SvaraRadera
 2. Tänk positivt. Trevligt att din läsare bryr sig om dig. Strunta i att kommentera. Tack för trevlig läsning.

  SvaraRadera
 3. Svara inte denna opålästa människa.
  Fettlever kommer av att man äter för mycket kolhydrater. Det är allmänt känt och numera officiellt.
  Kanske hon hittar ut ur garderoben endera året.

  SvaraRadera