lördag 24 november 2012

Härlig lördag

Haft en riktigt bra lördag. Först sovmorgon och sen min favoritfrukost, äggmjölk med jordgubbar. Efter det åkte jag till huvudstaden och besökte mitt förra jobb för sista gången. Var där även förra helgen men mina fd kollegor jobbar varannan helg så nu har jag hunnit träffa alla. Framåt kvällen åkte vi till Kista gallerian och mötte upp svärmor där och åt middag, persisk kebab. Mums! Sen åkte vi hem till henne och fikade. Vi passerade Friends arena på vägen hem och jag är INTE alls avundsjuk på alla dem som hade biljetter till Swedish House Maffias sista spelning, INTE ALLS! Älskar deras Greyhound! Vi har deras skiva i bilen så vi hade en egen konsert där istället. Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla en film på min pad, är för pigg för att sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar