måndag 28 oktober 2013

Höstrusk


Vilket ruskigt väder, ösregn och blåsigt. Tack och lov har vi inte drabbats av strömlöshet och träd som blåst omkull som jag läste på nyheterna att andra i landet har råkat ut för. Maten idag blev kallrökt lax och zucchinisallad i lunchlådan.

Middagen blev caesarsallad, en av mina absoluta favoriträtter. Kombinationen kyckling, knaperstekt bacon, parmesanost, caesardressing och sallad, godare kan det inte bli! :) Lite lustigt att det råkade bli kall mat både till lunch och middag när det är en årstid jag helst vill äta varmt.
Har en spännande bok som jag fem kapitel kvar på så den för göra mig sällskap i soffan nu tillsammans med te och en varm filt.

2 kommentarer:

 1. Caesarsallad är verkligen supergott! Tyvärr inte så lätt att få tag på en riktigt god med rätt ingredienser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det håller jag med dig om! Har beställt salladen ute många gånger och det händer att det mer är en kycklingsallad med tomat och massa annat i än en caesarsallad. Bäst blir den jag gör själv! :)

   Ha det bäst!

   Radera