söndag 27 oktober 2013

Mysig helg




Klockan är ändrad till vintertid och det märktes ikväll när det blev mörkt ute en timme tidigare. Det är nog det jag ogillar mest med den här årstiden och vintern, att det är mörkt alldeles för många timmar. Kompenserar ljusförlusten med tända ljus inne istället, bland annat det här häftiga som skiftar färg. Magi tänkte jag först till jag såg en video på you tube där en person visar vad som gör att det byter färg. :)
Helgen har verkligen varit toppen, igår var vi på bio och såg Gravity som var riktigt bra, rekommenderar! Bli inte lurade av trailern att dem bara svävar runt i tomma intet i 1.5 timmar mycket mer handling än så.


Innan bion åt vi thaimat i food courten, jag tog biff med bambuskott, champinjoner och cashew, lämnade kvar riset.

Hann även in en sväng på Nike factory innan bion och köpte ett par nya gympaskor, älskar färgen!

Ett annat inköp som jag gjorde härom dagen var en body mist som doftar underbart av vattenmelon. Vill nästan äta upp mig själv! :)

Idag mötte jag upp en vän nere på stan och tog en promenad längs vattnet i det vackra soliga vädret och sen gick vi till ett café och fikade. När jag kom hem fixade jag ihop en räkmacka utan bröd och inte heller någon sallad (hade ingen hemma). Men mumsigt var det!
Avslutar helgen med en kopp te i soffan och bra tv serier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar