söndag 6 oktober 2013

Finland t/r


Wow vilken vecka och helg det har varit, har tyvärr inte hunnit vara här inne så mycket som jag önskat men ni har funnits med i mina tankar för bilder har jag i alla fall tagit varje dag. Supertrött just nu så jag nöjer mig med att bjuda på  dagens bilder (resten kommer en annan dag). Idag var vi på kryssning till Åland och tillbaka. Båten avgick 07.10 så väckarklockan ringde 05.30 (en söndag!!!). Vi hade verkligen tur med vädret, soligt och fint men blåsigt ute på havet.


Kan inte dölja min trötthet på bilden. :)

Resan började med frukostbuffé. Lastade på med knaperstekt bacon, äggröra, äggsmör (kokt hackat ägg blandat med smör), sill, lax och gurka. Vad är det med bufféer och att alltid lasta på mängder med mat som jag sen oftast inte orkar äta upp allt av?

Vackra Stockholms skärgård! Tänk vad mysigt om man hade en egen lite ö...

På eftermiddagen när vi bytt båt i Mariehamn åt vi lunch. Jag är galen i fisk och skaldjur vilket kanske syns på min ihopblandade tallrik.

Sedan hamnade vi i showbaren där ett jättebra coverband uppträdde och spelade de senaste hitsen, dem bjöd verkligen på en bra show! Unnade mig en rom & cola (zero), mums! Blev även lite shopping, bland annat nytt bling bling i form av dem här örhängena från Snö of Sweden. Trött, tröttare, tröttast nu. Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar