tisdag 15 oktober 2013

Frusen


Brrr vad kallt det har varit idag, skulle inte bli förvånad om snön kommer snart. För min del räcker det om snön kommer 23 december och försvinner på nyårsdagen. Igår hade jag smaskiga pannkakor gjorda på mandelmjöl i lunchlådan. Åt pannkakorna med hallon-/blåbärssylt (bara att koka ihop frysta bär med sötning tills det blir syltaktig konsistens) och vispad grädde. Mums!

Dagens lunchlåda innehöll köttfärsfyllda paprikor som jag åt med en klick creme fraiche till. Busenkelt att laga och kan varieras i oändlighet med olika smaksättningar. Den här gången hade jag bland annat i ajvar relish. Man kan också krydda färsen med tacokrydda och äta med guacamole till.

Middagen igår och idag blev pizza toppad med skinka, champinjoner, kronärtskocka, rödlök och massor med smaskig ost.
Har känt mig frusen hela kvällen så nu tänker jag ta en skållhet dusch och sen gå och lägga mig och läsa en bra bok tills ögonen tycker det är dags att sova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar