söndag 20 oktober 2013

Bättre

Blev tyvärr tyst här några dagar. I torsdags började jag må dåligt med sprängande huvudvärk som inte ville gå över plus kände mig allmänt hängig så på fredagen stannade jag hemma från jobbet eftersom jag fortfarande inte kände mig bra. Så senaste dagarna har jag mest spenderat med att vila upp mig. Är inte helt 100% bra men håller tummarna att jag blir det tills imorgon. Har tagit lite matbilder i alla fall. Igår kväll åt vi ostar och goda ölkorvar, alltid lika mumsigt!

Nu ikväll var vi bjudna på middag hemma hos svärmor som hade lagat lax och grönsaker i ugnen med en sallad till. Mumsigt.

Här är en av den gångna veckans lunchlådor som innehöll fiskgratäng. Älskar fisk och skaldjur! Nu ska jag förbereda morgondagens lunch och sen väntar sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar