söndag 22 september 2013

Mer helg tack!

Helgen har gått alldeles för fort, vill ha mer! :) Riktig höstdag med regn och tråkigt väder idag. Vi tog en tur till IKEA för att bland annat köpa ett nytt soffbord, kommer som vanligt hem med en massa annat som inte stod med på listan, massor med doftljus m.m. Vi passade på att äta lunch när vi var där. Jag tog kycklingfilé med bearnaise och grönsaker, det ingick även pommes men den valde jag bort och fick extra mycket grönsaker istället.

Var in en sväng på Willys och kompletterade matinköpen med lite saker som jag glömt igår. Passade även på att köpa ett par påsar fläsksvålar. Bästa snackset! Mums!

Middagen blev fiskgratäng som jag gjorde efter ett recept i Expressens senaste LCHF tidning. Orkar inte gå och hämta tidningen från köket (lat) utan skriver ur minnet istället, om jag inte är alltför glömsk nu så var det så här: Lägg torskfilé i en smord ugnsform, salta och peppra med vitpeppar. Smält 75 gram smör och blanda med 3 äggulor, häll över fisken och strö över 0.5 dl mandelmjöl. Tillaga i ugnen 200 grader i 10 minuter. Ta ut formen och strö över riven ost och häll vispgrädde runt om i formen. Ställ tillbaka i ugnen på 175 grader i ca 30 minuter. Dekorera med räkor och dill.

Ska göra en någorlunda tidig kväll nu, kommer tacka mig själv imorgon bitti.

Här är ytterligare en skön sång som jag gillar, mycket musik här på sistone men jag älskar musik och det är ju valfritt att trycka på play. :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar