tisdag 10 september 2013

Inte på topp

Idag har jag inte varit på topp. Vaknade med huvudvärk som har hållit i sig hela dagen trots värktabletter. Tog mig i alla fall igenom arbetsdagen men lade mig och sov en timme när jag kom hem. Känner mig fortfarande inte riktigt bra och kallsvettas just nu. Ska strax gå och lägga mig och håller tummarna att jag känner mig bra imorgon bitti. Maten idag blev en grillad kycklingklubba till lunch som jag köpte med mig på väg till kontoret. Enkelt och gott. Trots att jag inte är på topp så ställde jag mig ändå vid spisen ikväll och gjorde pizza. Toppade den med biff, champinjoner, gul lök, tomater, kronärtskocka, riven ost, mozzarella och gorgonzola. Super smaskens blev det! Nu bäddar jag ner mig och hoppas på det bästa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar