lördag 14 september 2013

Somrig höstdag

Ännu en helg med varmt och soligt väder. :) Inte mig emot, höstrusket klarar jag mig utan ett tag till. Blev en stund i solstolen idag, härligt! Plockade lite bär i trädgården, går ju inte att jämföra med mängderna som fanns för en månad sen men ändå kul att det fortfarande finns bär på buskarna. Godaste godiset!

Veckans smörgåstema fortsätter. :) Idag blev det en räkmacka gjord med mikro brödet. Smaskens!

Köpte senaste lchf bilagan, får bli läsningen i solstolen imorgon (förutsatt att det blir vackert väder).
Nattugglan i mig älskar lördagar och vetskapen om att jag kan vara uppe hur länge jag vill (och orkar), det plus sovmorgnar är det bästa med helgen om ni frågar mig. :) Blir filmtittande en stund nu, mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar