fredag 1 maj 2015

På tallriken i april

Första maj idag och bara en månad kvar till sommaren, härligt! Här är en del av allt mumsigt som hamnade på tallriken under april (ännu fler bilder hittar ni på Instagram @sotutansocker). Vem har sagt att lchf mat är tråkig mat?! :)

Drack den här cavan igår. Riktigt mumsig och låg sockerhalt. Rekommenderar att testa den om ni inte redan gjort!


Har ni sett den här videon? Härlig! :)


2 kommentarer:

  1. jag tänkte skärpa mig med maten osv nu, men hur ska man göra när man kommer hem till (äldre oftast) släktingar där det man gör är att fika o de dukar fram sju sorters kakor osv. jag undrar oxå angående min son som snart är 2... det är ju lättare att tacka nej för min egen del, men få honom att inte äta när det dukas fram massor o han vräker ju i sig givetvis om det finns. det är nästan så man inte vill åka till vissa personer för att det enda som förväntas är att äta massor av kakor. tips tack...? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr ingen lätt sak... En del tar illa upp när de dukat fram fika och man säger att man är nöjd med kaffekoppen och hoppar kakor/bullarna och andra som säger "EN kaka kan du väl ta, det gör ju varken från eller till"... Själv har jag informerat min släkt & vänner om mitt val att äta lchf så att de vet det redan innan de bjuder över mig på fika/mat. Visst, en del tyckte att det var konstigt i början, men jag har varit stenhård med mitt val att äta som jag gör och har tur nog mötts av respekt för mitt beslut. Skulle jag börja äta kakor för att göra andra glada så blir det ju fel mot mig själv och det känns inte rätt. Inte lätt det där med barn heller, men om din son får i sig sockerfika borta ibland så får han ju desto bättre mat hemma som tur är. Men om det går att förklara för din släkt att du inte vill att din son ska få i sig så mycket socker så är ju det det allra bästa... Som sagt, inget lätt ämne då det är något som väcker mycket känslor hos folk. Lycka till!

      Radera