fredag 12 april 2013

Pizzaomelett & spännande vatten

Helgen har börjat, härligt! Haft en riktigt bra arbetsvecka och nu känner jag mig välförtjänt av helgen med sköna sovmorgnar och roliga saker som är inplanerade. Maten idag blev ostpaj för tredje dagen i rad, är det mumsigt så är det. Middagen blev pizza som jag gjorde på en omelettbotten på ägg, grädde, riven ost och kryddor. Sen hade jag på tomatsås, rökt skinka, champinjoner, rödlök och ost.

Såg Lokas nya vattensmaker när jag var inne en sväng på mataffären idag. Köpte ingen flaska då för de fanns bara i stora flaskor och jag tror nog jag börjar med att köpa en liten flaska och testar först. Någon som testat nya smakerna? Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på film en stund, är för pigg för att sova de närmaste timmarna.

4 kommentarer:

 1. Cornelia WT13 april, 2013

  Har testat choklad och citronpaj smakerna. Goda men mysko.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har bara testat den med jordgubb och jag tyckte den var god. Är nyfiken på att testa de andra också, oavsett vad Kostdoktorn nu tycker om saken... :)

   Ha det bäst! :)

   Radera
 2. Hej!
  Alla tre smakerna är jättegoda och det är precis som en vanlig loka/smaksatt vatten. Inget socker.
  Jag förstår ej vad många har emot det.
  Mvh Kattis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag även smakat den med citron, bara chokladvarianten kvar. :) Nä exakt, det är ju vatten som vilka andra smaksatta sorter. Förra året var Lokas med kokos en favvo och då minns jag inte att det blev ståhej om deras smaker. Löjlig diskussion som blivit tycker jag. :)

   Ha det bäst! :)

   Radera