måndag 15 april 2013

Blir en spännande matvecka

Första kursdagen är avklarad. Det var spännande att se hur dem skulle lyckas med mitt önskemål om lchfkost som jag angav när kursen bokades. Maten vi fick var take away som levererades till kurslokalen.

Färsbiffar, lite fetaost, tzatziki (inte den fetaste yoghurten) och mängder med grönsaker. Det som skiljde min mat från de andras var att de hade quinoa istället för alla de grönsakerna som jag fick till min mat. Så min mat var low carb men not so much high fat. :(

Det ingick bröd till maten och lättmargarin. Om det åtminstone hade varit riktigt smör, då hade jag lagt det på köttet istället. Till kaffet serverades det kakor men även 70 % ig choklad. Blir intressant att se vad som serveras till lunch imorgon... Middagen var dock en höjdare, grillmat som blev över från igår. Mums! Nu ska jag gå och lägga mig (sov alldeles för lite natten till idag) och läsa hemläxan vi fick till imorgon, sen ska jag sova riktigt gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar