söndag 7 april 2013

Grillpremiär i snöoväder

Trodde verkligen inte mina ögon idag när det började SNÖA! Det är ju mindre än två månader kvar till sommaren och det är fortfarande mer vinter än vår ute. Sanslöst! Dagen idag har till största delen spenderats inomhus med tvätt, städning, renbäddning m.m., så skönt att ha rent och fint hemma och det ska bli härligt att strax gå och lägga sig i en renbäddad säng. Trots snön så passade vi på att ha årets grillpremiär här hemma och grillade hamburgare. Mums! Jag hade planerat att baka lchf hamburgerbröd efter ett recept jag tyckte verkade gott men det kom jag på när hamburgarna låg på grillen. Dessutom hade jag glömt köpa isbergssallad så jag hade inte ens salladsblad att stoppa bugaren i. Men det gick bra ändå, fick äta den med kniv och gaffel istället. Nu väntar en skön säng och snart en ny vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar