tisdag 30 april 2013

Firar Valborg under en varm filt

Så här ser jag ut just nu. :( Åkte på en rejäl förkylning. Om jag hade fått en krona för varje gång jag nyst det senaste dygnet hade jag varit mångmiljonär nu. Eftersom smak- och doftsinnet är helt utslaget så har inte matlusten varit så stor, men en och annan mugg med äggmjölk har slunkit ner samt mängder med te. Det blir ingen majbrasa för min del ikväll utan jag fortsätter värma mig under filten i soffan och roar mig med bra filmer (och fortsätter tycka synd om mig själv).

2 kommentarer:

 1. Hoppas du kryar på dej snart. Själv nyser jag och näsan rinner men börjar undra om det inte är allergi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det har börjat gå åt rätt håll så nån gång i helgen kommer jag nog vara helt frisk. Oj allergi är inget roligt, hoppas det finns nån bra medicin du kan ta för att lindra.

   Ha det bäst! :)

   Radera